zaterdag 7 februari 2009

Dag 4

Weer een rustige nacht achter de rug, erg vast geslapen de vouwen in mijn gezicht waren pas rond 10 uur weggetrokken. Willem heeft de hele dag niet erg veel te melden gehad, zijn bloeddruk is een beetje aan de lage kant, dus huppekee nog wat extra pillekes erbij. Het is niet normaal als je ziet hoeveel pillen hij krijgt, even zo uit mijn hoofd denk ik dat hij een kleine 20 kogels moet slikken op een dag, naast de drankjes en medicijnen die via een infuus in zijn hals binnenkomen.
Morgen mogen de twee wonddrains eruit, die zijn erg gevoelig dus blij dat hij daar vanaf is. Ik denk dat Willem een aardig gefrustreerd begint te raken, hij wil graag uit bed maar het gaat niet. Morgen, als de drains eruit zijn gaan we proberen of we hem in een rolstoel kunnen krijgen. Vandaag zijn we maar met bed en al aan de wandel gegaan met oma Thea aan het stuur. Mikki kwam vanmiddag op bezoek en vindt het hier machtig interessant, wat leuk is dat ze net binnen kwam toen ook WJ op bezoek was. Alleen haar grote broer was maar matig enthousiast en geloofde het allemaal wel. jammer Mik morgen gewoon weer proberen!
WJ is vanmorgen uit bed geweest, ze hebben hem in een stoel gezet en op de badkamer moest hij zichzelf wassen, ik denk dat ze van hem afwillen.... Nee, het is een makkelijke patient die weinig tot niet klaagt. Alleen mag hij zich onderhand wel eens gaan scheren. Waarschijnlijk wordt hij maandag ontslagen. Dan komen we meteen bij een nieuw probleem; het Ronald McDonald huis zit vol en er zijn nog 10 wachttende voor ons. Dus lieve dames, trek je zusterpakje maar uit de kast (kun je vast wennen voor carnaval) en kom maar billen wassen en temperaturen!
Grapje, het is nog geen maandag, dus we zien wel weer hoe dat afloopt.
Denk je dat je alle ellende hebt gehad, maar vandaag kwamen er nog een aantal bij. Op IC is een besmet kind behandeld terwijl Willem daar ook lag, hij ligt momenteel dus "in barriere" dat wil zeggen dat de verpleging speciale kleding en handschoenen draagt als ze op onze kamer komen, er worden 3 dagen lang rectale kweekjes afgenomen om vast te kunnen stellen of hij hiermee besmet is. Toen kwam vanmiddag ook nog het trieste bericht dat mijn ome Ken is overleden (lieve Kim & Esther is ga proberen er donderdag bij te zijn, sterkte!). Ze zeggen weleens één komt nooit alleen maar wanneer houdt die teller nou een op? Ik ben er onderhand wel klaar mee.
We gaan gewoon door hier in het Utrechtse en laten ons er niet onder krijgen.!
X Charlotte
ps kreatinine vandaag 265 !!