woensdag 25 februari 2009

1e Week Thuis


De eerste week thuis zit erop, het gaat allemaal zijn gangetje, klein bietje carnaval gevierd en heel de dag Omroep Brabant TV aan, dan kom je vanzelf in de stemming. Ons lijflied met carnaval was een oudje; Bij ons staat op de keuken deur..... en dan vooral het zinnetje "en wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd carnaval!". Na een paar dagen sloeg echter de stemming om en begon Willem al te zingen "why is my life so boring?"
De verveling begint in te slaan, beetje uitslapen, ontbijten, lunchen, nog een slaapje, wat eten we vanavond weer? Nee, de mannen krijgen er al tabak van. Nou hebben ze ook allebei niet echt een hobby of een passie voor iets waarmee ze zich bezig kunnen houden. Dan maar lekker naar buiten, Willem in een rolstoel want die kan nog steeds niet lopen, er is waarschijnijk een zenuw in zijn rechterbovenbeen beschadigd en hij kan daardoor nauwlijks op dat been staan, laat staan lopen. WJ schuifelt achter de rolstoel aan en tijdens de optocht van afgelopen zondag kwamen we zowaar tot de ABN AMRO bank, maar toen was de koek echt op. Maandag was de eindebestemming Super de Boer en vandaag kwam WJ zelf al tot aan de Expert. Iedere dag dus een beetje verder, maar ik ben bang dat de halve marathon er dit jaar niet meer inzit. Vanmiddag was Willem zo slim om in de telefoon te klimmen en een vriendje op te trommelen, genoeg afleiding dus als je maar ff de moeite neemt. Vanavond zijn we nog even bij Oma Thea geweest in het revalidatie centrum want ze komt morgen ( na 11 maanden) eindelijk weer naar huis. Morgen staat er voor WJ een wereldreis op de planning hij moet op controle in het AZU en gaat voor de verandering met de trein naar Utrecht!
Mikki is op wintersport met Lars & Margot en vermaakt zich prima met alle vriendjes, als ik haar tante moet geloven is ze een natuurtalent, ik ben benieuwd naar alle verhalen!
Zo zien jullie maar dat wij onze dagen maar een beetje slijten en er weinig bijzonders te melden valt. Volgende week kan het zomaar anders zijn dus dan laat ik wel weer iets van me/ons horen.

X
Charlotte