zaterdag 14 februari 2009

Valentijntjes!

Binnen de vertrouwde 4 muren van ons kamertje is de donderwolk inmiddels aan het overdrijven. Wij zijn langzaam aan het accepteren dat het is zoals als het is. Typisch geval van vette pech! Het duurt nog wel even voor Willem weer de oude is maar dan komen we lekker weer naar huis. Het komende half jaar doen we ff rustig aan, even aankijken hoelang zijn ouwe trouwe nier nog mee kan. Daarna moeten er beslissingen worden genomen waar we nog goed over moeten nadenken; gaan we thuis dialiseren, 3x per week naar het ziekenhuis voor dialyse, of gaan we toch weer transplanteren? De kogel is hier voorlopig nog niet over afgeschoten, dus ook nog niet door de kerk, eerst ff rustig aan.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel een beetje tegenop zie om weer iedereen onder ogen te zien. Al jullie kaartjes, berichtjes, mailtjes, smsjes etc. doen ons erg goed maar we hopen ook dat we het met jullie over de leuke dingen van het leven kunnen blijven hebben.

Ik ga weer terug om de mannen wakker te maken, er staat dadelijk namelijk een logeetje voor de deur, Mikki slaapt vanavond in het Ronald MacDonalds huis bij WJ (ze denkt nog steeds dat je daar iedere dag Happy Meal krijgt!)

Groetjes vanuit een zonnig Utrecht!
X Charlotte